ERASMUS+ MATCHMAKING EVENT – SAJAM PROJEKTNIH IDEJA I MOBILNOSTI

Dragi studenti,

Pozivamo vas na ERASMUS+ MATCHMAKING EVENT – SAJAM PROJEKTNIH IDEJA I MOBILNOSTI koji će se održati dana 20.10.2021. godina na Univerzitetu u Tuzli.

Predstavnici Univerziteta u Kasselu će biti u zvaničnoj posjeti Univerzitetu u Tuzli. Svi zainteresovani studenti mogu prisustvovati matchmaking event-u navedena dva univerziteta koji će se održati u Kampusu UNTZ, Laboratorijski kompleks Mašinskog fakulteta, Hala KN 151, ili putem linka: https://meet.google.com/wqf-hmiw-doe  dana 20.10.2021. od 9.00. do 16.00 časova.

Cilj ovog događaja je:
– Spajanje istraživača i studenata I, II i III ciklusa studija Univerziteta u Tuzli sa potencijalnim partnerima sa Univerziteta u Kassel-u (Njemačka), u okviru Erasmus+ Programa Key Action 1 – Mobilnost studenta
– Prilika da se putem poster prezentacije predstave projektne ideje i pronađu potencijalni partneri za mobilnost u svrhu učenja, istraživanja i podučavanja.

NAČIN ODRŽAVANJA: uživo i online

Svi zainteresovani studenti i istraživači mogu se prijaviti na e-mail:prijaveiro@untz.ba i mirha.mujkanovic@untz.ba do 08.10.2021. godine.
Okvirna agenda, obrazac za prijavu, template i primjer postera za prezentaciju za studente i za akademsko osoblje nalaze se na link-u: https://unitz.ba/blog/studenti-da-li-ste-zainteresovani-za-erasmus-stipendiju-na-univerzitetu-u-kasselu-njemacka/ ili u prilogu ovog e-mail-a.

Ljubazno vas molimo da pošaljete svoje digitalne verzije postera do 08.10.2021. radi izrade Brošure poster prezentacija, a printane verzije postera nam dostavite do 18.10.2021.godine.

Dobrodošli!