Otvoreni dani Erasmus+ CBHE projekta „Innovating quality assessment tools for pharmacy studies in Bosnia and Herzegovina – IQPharm“

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da sudjelujete na Otvorenim danima Erasmus+ CBHE projekta „Innovating quality assessment tools for pharmacy studies in Bosnia and Herzegovina – IQPharm“ koji će se održati kako slijedi:

 

– ponedeljak 03. aprila 2023. godine, na Sveučilištu u Mostaru- Farmaceutskom fakultetu i online putem Google Meet platforme.

– četvrtak, 06. aprila 2023. godine, na Univerzitetu u Sarajevu-Farmaceutskom fakultetu i online putem Microsoft Teams platforme.

 

Tokom ovih jednodnevnih sesija, predstavit će se aktivnosti IQPharm projekta i inovacije u području stručne prakse za studente farmacije, kao i perspektive i izazovi u procesu podizanja kvaliteta studija na javnim farmaceutskim fakultetima u Bosni i Hercegovini. Agenda programa s detaljnim informacijama o predavanjima i govornicima nalazi se u prilogu ovog maila.

Program Otvorenih dana Projekta u Sarajevu i Mostaru su zamišljeni i kao svojevrstan program besplatne edukacije za mentore studenata za obavljanje studentske stručne prakse u apotekama.

Za sve učesnike će biti osiguran elektonski certifikat o učešću, a učešće će dodatno biti bodovano od strane Komore magistara farmacije FBiH kao pridruženog partnera projekta. Učesnici koji pristupe navedenoj edukaciji će se evidentirati u bazu mentora studenata za obavljanje stručne prakse u apotekama.

Učesnici edukaciji mogu prisustvovati lično ili online. Svi učesnici obvezni su se registrirati putem linka do 04. aprila 2023. godine. za edukaciju koja će s eodržati na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Registracija je besplatna.

LINK

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScX3cJHF6kHOgsdkBKkahPG2pCRWRX0yAUym7Qe498fI0MSuQ/viewform

 

Nije potrebna prethodna registracija za prisustvo edukaciji koja će se održati 03. aprila 2023. godine na Farmaceutskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

 

Veselimo se Vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju na ovom značajnom događaju.

 

S poštovanjem,

 

Organizacijski odbor Otvorenih dana IQPharm projekta

LINK ZA OPEN DAYS IQPHARM – MOSTAR 03.04.2023.

Join Google Meet  https://meet.google.com/okn-jekh-tkv

 

LINK ZA OPEN DAYS IQPHARM – SARAJEVO 06.04.2023.

 

 

Agenda Open days Mostar

 

Agenda Open days Sarajevo